Πολιτική αποστολής

Πρόθεσή μας στο Dotjewels.gr είναι κάθε παραγγελία να είναι 100% ικανοποιητική.

Αποστολή

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Dotjewels.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και επίσημων αργιών.

Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας Dotjewels.gr είναι τελικές, δηλαδή περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Στην τιμή των προϊόντων δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα πληρωμής κατά την παράδοση.

Έξοδα αποστολής και αντικαταβολής εντός Ελλάδας

Εξοδα αποστολής:

  • 3€ έξοδα αποστολής κάτω από 39€ εντός Ελλάδας
  • Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 39€ εντός Ελλάδας

Κόστος πληρωμής με αντικαταβολή 2€

Ολοκλήρωση / Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το Dotjewels.gr μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα της παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας στη φόρμα παραγγελίας.

Ωρα παράδοσης

Η αποστολή γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας, σε περιπτώσεις που το σημείο παραλαβής είναι δυσπρόσιτη περιοχή (περισσότερα από 20 km από σταθμό Speedex ή νησί είναι 2 έως 4 Σε περίπτωση που ένα προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης είναι δεν είναι διαθέσιμο, τότε το Dotjewels.gr θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, για να τον ενημερώσει για την πιθανότητα παράδοσης. Εάν ο πελάτης θεωρήσει ότι η περίοδος παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, μπορεί να αποσύρει την παραγγελία του το εν λόγω προϊόν.

Τρόπος παράδοσης εντός Ελλάδας

Τα προϊόντα παραλαμβάνονται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex, στον χώρο που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.

Τρόπος παράδοσης εκτός Ελλάδας

Τα προϊόντα παραλαμβάνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών DHL  στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας

Κόστος για παράδοση σε 7_9 μέρες 15,5€

Κόστος για παράδοση σε1-2 μέρες 25€που