Πολιτική αποστολής

Γενικά

Σκοπός του Dotjewels.gr είναι κάθε παραγγελία να σας ικανοποιεί 100%. Γι’ αυτό φροντίζουμε να αποστέλλουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.

Τόπος Παράδοσης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Dotjewels.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα Dotjewels.gr είναι οι τελικές,συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.

  • Έξοδα Αποστολής: 3€ εντός Ελλάδας, και για παραγγελίες άνω των 15€ δωρεάν.
  • Έξοδα Αντικαταβολής: 2 €

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από dotjewels.gr μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας.

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το Dotjewels.gr μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας στην φόρμα παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης

Η αποστολή γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας Ο χρόνος παράδοσής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας , σε περιπτώσεις που το σημείο παραλαβής είναι δυσπρόσιτη περιοχή ( άνω των 20 km από σταθμό της speedex ή νησί είναι 2 με 4 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το Dotjewels.gr θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος.

Τρόπος παράδοσης εντός Ελλάδας

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) Speedex, στον τόπο που μας έχεις υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σου.

Τρόπος παράδοσης εκτός Ελλάδας

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) Speedex στον τόπο που μας έχεις υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σου.


Language
English
Open drop down